Pennut ovat syntyneet!
Sunnuntaina aamupäivästä Rillan lämmöt vihdoin lähtivät laskuun. Päivä meni kevyesti läähätellen, suhteellin rauhallista kuitenkin oli. Sunnuntain ja maanantain vastaisen yön Rilla petaili pentulaatikkoaan ja läähätteli lisää. Avautuminen oli hyvällä mallilla. Aamuyöstä Rilla lopetti ja vietti maanantaipäivän rauhassa nukuskellen ja voimia keräten. Maanantai-illasta puoli yhdeksän jälkeen Rilla alkoi taas käydä hyvin levottomaksi. Poltot alkoivat tulla. Pentulaatikon aluset eivät tahtoneet olla yhtään hyvin ja niitä piti suulla repien laittaa paremmin. Laatikossa myös piipiteltiin ja önähdeltiin supistusten aikaan.

Pian supistukset olivat ihan silminnähtäviä. Ensimmäinen pentu, uros syntyikin maailmaan klo 21.45. Pentu oli hyvin elinvoimainen ja huusi heti synnytyskanavasta päästyä ja lähti lähes samantien remuamaan ympäri pentulaatikkoa. Jälkeiset tästä pennusta tulivat tasan tunnin perässä. Toinen pentu, narttu syntyi Rillalta hyvin nopeasti ja hiljaisesti lyhyiden polttojen jälkeen klo 23.45. Elinvoimainen pentu tämäkin. Kello 00.35 syntyi kolmas pentu, toinen reipas narttupentu ja klo 01.10 syntyi vielä viimeisenä toinen urospentu. Lopullinen saldo oli siis 2+2 sukupuolittain.



Kaikki pennut olivat reippaita ja Rilla on ollut erinomainen emä. Pentujen putsaus, kalvopussien avaaminen ja nisille ohjaaminen on sujunut kuin vanhalta tekijältä. Nimet pennut tulevat saamaan ystäväteemaan.