Elikkäs nyt tuli siirrettyä blogi molempien poikien yhteisblogiksi. Kevät on tullut päivitettyä toista blogia, eli pentuprojektin parissa vierähti kevät mutta nyt kun sen suhteen on blogin päivitys tauolla kunnes aikanaan seuraava pentue tulee, niin piti kaivella tämä blogi taas esille. Blogi sai tosiaan samalla uuden ulkoasun ja nyt olisi tarkoitus koittaa päivitelläkkin taas ahkerammin tätä. Kerrataampa nyt kuitenkin tässä poikia koskevia kevään uutisia.

Kitan kanssa käytiin näytillä pyörähtämässä Kuopiossa. Tuloksena oli ERI2 PU3 VA-SERT! :) Tuomarina oli Teuvo Kangas ja arvosteluna seuraava: "Riistaparkki. Keskikokoa hiukan kookkaampi, mittasuhteiltaan oik. uros, jolla hieman pitkäkuonoinen pää. Hyvät korvat. Hyvä runko ja raajat. Hyvä häntä. Normaali luonne ja liike."
Kita on myös miehistynyt ulkoisesti kovasti kun ikää on tullut lisää. Hiljaa hyvä tulee :)
1544868.jpg

Rukan kanssa pyörähdettiin nyt muutama viikko sitten täällä Oulussa järjestämässämme paimensukuisen lapinkoiran Katselmuksessa. Katselmus on siis paimensukuisen linjan oma epävirallinen tapahtuma, jossa on möllikisoja (agility ja toko) sekä ulkomuotoluokat. Ruka sijoittui AVO1-uroksissa 18 uroksen joukosta kolmanneksi ja sai arvostelun: "Komea, hyvän urosleiman omaava nuori herra, jolla hyvä pää. Hyvä runko. Aavistuksen luisu lantio. Liikkuu hyvin. Esiintyy mahtavasti. Avoin mukava luonne. Purenta ok.". Tuomarina oli Janika Wiksten. Osallistuimme myös Rukan kanssa kisaamattomien agilityyn jonka voitimme. Myös sijoitusnarttuni Piki (Pilvipolun Neliapila) osallistui katselmuksessa ulkomuotoluokkaan ja sijoittui JUN-nartuissa 28 koiran joukosta myöskin kolmanneksi :) Pikinkin tuomaroi Janika Wiksten ja arvosteluksi tuli:  "Hauska narttumainen olemus. Hyvä pää. Luusto runkoon sopiva. Etukulmaukset saisivat olla paremmat. Aavistuksen luisu lantio. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten hyvin. Kaikinpuolin hauska koira. Purenta ok.".

Tässä vielä Minnan ottama yhteiskuva pojista muutaman viikon takaa
1544873.jpg