Torstaina käytiin taas jälkeilemässä, Ruka teki tosin pelkän ruudun, Kita sekä jäljen, että ruudun. Ruka saa pitää vähän jälkitaukoa, kun tuntuu olevan siihen hommaan vähän motivaatiopulaa. Tehköön ajanvietteeksi ruutua aina välillä.

Kita meni jäljen oikein hienosti, tosin alussa ilmeisesti kaahotti liikaa, kun kaksi ensimmäistä keppiä jäi nostamatta. Muuten työskentely oli varman oloista ja minäkin sain hillittyä itseni ja pysyttyä liinassa kaukana ja antaa koiran työskennellä. Jospa tässä pikkuhiljaa oppisi luottamaan, että kyllä se ne hoitaa ja tietää todennäköisesti sen jäljen paikan paremmin kuin minä..

Pojista tuli tuossa yksi ilta kuvattua "istu-seiso-maahan" reenistä videoklipit. Ääni noissa videoissa photobucketissa tosin tulee pikkuisen jäljessä, joten näyttää kuin pojat ennakoisivat todella lahjakkaasti. Koneelta suoraan katsottuna käskyt tulevat normaalisti ja pojat tekevät perässä. Erikoista. Tässä kuitenkin nämä klipit. Hienoisesta kaaoksesta takana ei tule välittää, on nimittäin viimevkonloppuisten lanien jäljiltä vähän vielä olkkari sekaisin ja verhomuoti erikoista.

Rukaa


sekä Kitaa

 

Eilen, eli perjantaina saatiin tänne naisseuraa joksikin aikaa. Eli sijoituskoira, lapinporokoira Nemi, eli virallisemmin Chevrott's Karribi tuli kyläilemään hoidokiksi muutamiksi viikoiksi. Ajattelin tässä ruveta samalla tekemään Nemillekkin alkeisjälkiä, kun täällä kerran on. Katsotaan innostuuko neitinen siitä hommasta.

Poronpöllisköillä, eli Nemillä ja Kitalla  tuntuu täälä kotosalla menevän jutut aikalailla yksiin. Tässä hiukan kuvasatoa:

1243069815_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243069832_img-d41d8cd98f00b204e9800998e