Emäntää on laiskottanut sairastelun lisäksi, joten kirjoittelussa ollut vähän taukoa. Kuvasiakaan ei ole saanut otettua, kun lumet menivät sulamaan ja aurinkoa ei ole taivaalta juuri näkynyt. Vesisateessa ei viitsi paljoa kuvailla, joten sisäkuvia on vaan tullut otettua. Jatkuvista vesisateista on kuitenkin ollut hyötyäkin. Kita on vähentänyt "neiteilyään" ja voi jo lenkkeillä märemmälläkin ilmalla. Aiemminhan herra ei suostunut kastelemaan tassujaan, eikä myöskään olisi millään halunnut kyykätä märkään nurmikkoon. Talvea tässä kuitenkin jo odotellaan, ettei koirat olisi aina niin kuraisia lenkin jälkeen. Tosin nyt jo huomaa kivasti lapinporokoiran ja suomenlapinkoiran eron, kun lenkin jälkeen Rukan joutuu pesemään, niin Kitalta hätäisten pyyhkäisee tassut. Kun taas Rukalta pitää pyyhkiä tassut, voi Kita tallustella suoraan sisälle :)
297441.jpg

Kita on kovasti tummunut ja kasvanut. Kaikki selkään kasvava uusi karva on hyvin tummanruskeata. Jännä nähdä minkä värinen penskasta lopulta kehkeytyy :) Ensimmäiset rokotukset on jo takana, ja toisiin ollaan kohta menossa. Tuleehan sitä perjantaina jo huikeat 16vkoa täyteen! Kovasti on pikkujätkä myös kasvanut. Nyt korkeutta on jo reilun 40cm ja painoa kymmenisen kiloa. Rupeaa olemaan jo iso nostaa syliin, vaikka Kita mielellään edelleen syliin tulee ja nukahtaa siihen.

Isoveikan kanssa on kovasti leikitty, etenkin isäntäväen sairastelusta johtuneen vähäisen lenkityksen aikana. Kita saattaakin käpertyä Rukan viereen nukkumaankin välistä. Seuraavasta kuvasta näkee myös Kitan selän tummumisen.
297443.jpg

Rosvomaskin Kita on myös kehittänyt itselleen ja rosvoilua on myös koitettu useampaan otteeseen pöydältä kun on huomattu, että sinne jo yltää. Valitettavasti isäntäväki osaa ennakoida ja kurkkia keittiönkulmalta, ja palaute pöydälle kurkottelusta ei ole ollut kovin positiivistä, niin on pikkujätkäkin jättänyt nyt väliin kurkoittelun. Kovasti toki koittaa kauempaa kuikuilla pöydälle :)
297445.jpg

Ja laitetaampa sitten vielä loppuun yksi yhteiskuva molemmista turrukoista.
297446.jpg