Tammikuussa jatkettiin taas harrastuksia. Rukan kanssa aloitettiin käymään koiratanssiryhmässä, jotta saadaan omien temppureenailujen lisäksi ihan oikeaa ohjausta miten edetä hommassa. Ollaan kyllä tykätty kovasti ja paljon lisävinkkejä ollaan saatu Lisäksi on jatkettu myös normaaleja tottis-reenailua.

Tässä Maisun ottama kuva Poro Feriasta Rukan temputtelusta

 

Kitan kanssa ollaan jatkettu tottisreenejä ja lisäksi ollaan päästy piipahtamaan pari kertaa poroaidassakin. Viikko sitten käytiin Ranualla Kuukasjärven Juhan poroilla kokeilemassa paimennushommia. Kita toimi aidassa kivasti ja tuli heti käskystä luokse. Viikon päästä matkataan Pudasjärvelle Porokoirakerhon poronpaimennustestiin. Tuolla on testissä myös kaksi Kitan pentua eteläsuomesta, Veikko ja Lyyti. 

 

Kaksi viikkoa sitten oli Oulussa taas Poroferia-tapahtuma torilla ja oltiin molempina päivinä taas koirien kanssa esittelemässä lappalaisrotuja. Torilla Kita pääsi myös extempore pyörähtämään pikkuisessa poroaidassa porokoiranäytöksessä haukkumassa poroja, kun näytöksessä ollut työkoira hämmentyi ympärillä olevista ihmisistä.

Tässä kuva Kitasta aidassa Poro Feriassa