Kitan kanssa käytiin nyt sunnuntaina toista kertaa koirahallilla. Tullut tässä huomattua kuinka paljon vaikeampaa on talvipennun kanssa saada "koiratapahtumakokemuksia" ja Kitan kanssa onkin jäänyt hyvin vähälle nuo. Rukan kanssa aikanaan oli helppo kesää myöten käydä mätsäreissä yms muissa koiratapahtumissa palloilemassa ja ihmettelemässä maailman menoa. Vaan jospa sitä nyt päästäisiin Kitan kanssa vähän useammin käymään hallilla.

Olin yllättynyt kuinka hienosti Kita oli hallilla. Suihkepullon otin varalta mukaan, mikäli pikkujätkä innostuu haukkumaan, mutta sitä en sitten tarvinnutkaan. Toki hyvä sitä on nyt alussa pitää varalta mukana ja kitkeä mahd. haukkuminen heti alkuunsa, ettei pääse tulemaan tapaa. Ensimmäisen kymmenen minuuttia Kita ei tahtonut malttaa huomata ollenkaan minua. Nakkia paljon vaan käteen ja rupesin palkkaamaan ihan vaan jos malttoi huomata edes käden hetkeksi ja hamuta siitä nameja. Kohta Kita huomasikin, että äiskältä voi saada karkkia ja loppuaika menikin todella hienolla kontaktilla ja innolla ipanan kanssa :) Minun reipas pieni poika!

Meidän pikku-Hukka
446085.jpg

Sisäsiisti ipana on ollut jo reilun kuukauden ja matotkin ovat jo pitkään olleet lattialla. Aluksi Kita ihmetteli noita uusia alustoja mitä tänne sisälle tuotiin, mutta vaikutti oikein tyytyväiseltä kun toimme lisää makuualustoja herraa varten.

Rukallekkin toi elämä tuossa kuukausi sitten muutoksen kun vanhempi herra muutti makuuhuoneesta olohuoneeseen. Makuuhuone meillä on nykyään koiraton. Esimmiset yöt Ruka vähän vinkui ja ihmetteli ovella että miksikäs minä nyt tänne jäin, mutta on vaikuttanut nykyään oikein tyytyväiseltä viileämmässä olohuoneessa, parvekkeen ovea vasten köllötellen. Koirat ovat edelleen ja tulevat olemaan jatkossakin näillä näkymin yksinolot ja yöt omissa huoneissaan. Ruka olohuoneessa ja Kita keittiössä. Tämä on toiminut hyvin, molemmat saavat rauhan yksinollessa ja Kitakin oppii olemaan "ihan yksin" eikä turvaamaan Rukaan.

Velikullat
446087.jpg