Lokakuu onkin mennyt viikonloppujen suhteen tehokkaasti reissaten eripuolilla suomea. Puolessaväliä kuuta oli Joensuussa Kirjokannen pentutreffit. Samalla kokoonpanolla, eli Idan, Rillan ja Kitan kanssa suunnistimme myös seuraavana viinkoloppuna reissuun. Tällä kertaa suuntana oli Jyväskylä ja lappalaiskoirien erikoisnäyttely. Yövyimme reissulla samassa mökissä mm. Rillan siskon, Lyytin kanssa, joten pääsimme näkemään myös tätä pikkuneitiä, joka ei pentutreffeille mukaan päässyt. :)

Erikoisnäyttelyssä kaljuuntunut Kita sai avouroksissa tulokseksi ensimmäisen H:nsa. Arvostelu oli varsin Kitan kuuloinen:

"Turhan kevytpiirteinen, ilmava, reipas, tänään hieman laihassa kunnossa oleva uros. Kevyt, pitkähkö kuono-osa. Hyvä purenta. Hyvät silmät, kallo voisi olla hieman leveämpi ja voimakkaampi. Hyvä säkä ja lapa. Suora olkavarsi. Liian kevyt ja lyhyt rintakehä ja rungossa voisi olla hieman enemmän mittaa. Sopusuhtaisesti kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin." Kitalla tuomarina oli Juha Kares.

Rilla oli isoissa pennuissa ja sijoittui kuudesta koirasta hienosti neljänneksi. Tässä vielä Rillan arvostelu: "Hyvänkokoinen narttupentu. Riittävä rungon pituus. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvä ilme. Riittävästi kulmautunut edestä. Pitkä rintakehä. Tasapainoisesti rakentunut takaosa. Hieman jyrkkä lantio. Liikkuu kapeasti takaa, epävakaasti edestä. Hyvä luonne." Rillalla tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari.

Isoissa pennuissa oli Rillan lisäksi Lyyti, joka sijoittui ensimmäiseksi, sekä uroksissa Urho, joka sijoittui toiseksi, sekä Teppo, joka ei sijoittunut. Kaikki pennuista käyttäytyivät kehässä oikein reippaasti ja hyvin :)