Pitkästä aikaa taas päivitystä. Kesä meni, että hurahti. Samoin Kitan ensimmäinen vuosi. Elokuun loppupuolella pikkujätkä siirtyi aikuisten puolelle (tosin ei henkisesti varmaan vielä aikoihin ;)) kun vuosi eloa  tuli täyteen. Jämäkkyyttä on tullut kovasti, samoin pentukaahotus on jonkin verran kadonnut. Ainakin osataan olla myös rauhassa. Toki ulkona pitää sitten hullurinkejä vieläkin vetää.

Kesä meni agilityn parissa. Toukokuussa aloitettiin ja kesä reenattiin kahdesti viikkoon. Aluksi Kitan kanssa ongelmana oli, että jätkä vaan tuijotti minua juosten esteisiin pahki. Namikupin avulla saatiin katse esteisiin ja namikupista tulikin Kitalle mahtava juttu. Pikkujätkä myös edistyi hienosti kesän aikana agilityssä. Nyt syksyn tullen jää Kita kuitenkin agitauolle, kun päästiin vaan yhdelle hallivuorolle ja sen käytän Rukan kanssa agireeneihin. Kitan kanssa panostetaan nyt syksy/talvi tokoiluun. Saa nähdä, jos ensivuoden puolella päästäisiin ihan kisaamaan asti. Kita seuraa jo todella hienosti. Paikallamakuukin sujuu ihan hyvin. Luoksetulo on pomminvarma. Muuta toko-liikkeitä ei juuri osatakkaan, kun on panostettu edellämainittuihin, mutta kyllä se tästä ;).

Parit mätsärit käytiin myös kesällä Kitan kanssa. Yhteensä kolmissa ollaan nyt siis käyty ja yllätyksekseni jokaisesta on tullut sijoitus. Kita onkin hieno poika kun on tienannut mätsäripalkinnoilla elantoaan ;) Toukokuussa käytiin 1.5.07 Oulun Lagottoseuran järjestämässä mätsärissä, jossa Kita oli punaisten pentujen ykkönen ja sijoittui sijalle Bis5. Toukokuussa käytiin myös yksi virallinen näyttely, Oulun äitienpäivänäyttely, jossa Kita oli PEK1 Kp Rop-pentu. Arvosteluksi Esko Salkonen kirjautti lappuun seuraavaa: "Keskikokoinen ja hyvänmuotoinen pää. Ruskeat silmät, hyvät korvat, jäntevä runko. Hyvät raajat, tuuhea häntä. Riistan värinen turkki, vaalea pohjavilla. Hyvä luonne ja liikunta. Hyvin esitetty." Kesällä käytiin sitten yhdessä mätsärissä pentuluokassa, eli 5.5.07 Kannuksen kennellinjan järjestämässä "Koira hyötynä ja huvina" tapahtumassa, jossa Kita oli sinisten ykkönen ja sijoittui sijalle Bis6. Nyt syyskuun vaihteessa 9.9.07 käytiin Perämeren bassetit ry:n järjestämässä mätsärissä, jossa Kita meni jo aikuisten sekaan 2 vkoa yli vuosikkaana. Kita sijoittui isojen aikuisten sinisten toiseksi. :)

Laitetaan loppuun vielä pari kuvatusta Kitasta. Kuvista suunnattoman Suuri Kiitos "hovikuvaajallemme" Minna Väänäselle! :)

Seisotusta:
939688.jpg

Ja liikekuvaa:
939689.jpg