Eilen käytiin Rovaniemellä Kitan ja Rillan kanssa pitkästä aikaa kehässä. Tuomarina oli Tuula Savolainen. Tuloksena Kitalle oli ERI1, PU1, SERT, VSP, MVA. Rillalla sai EH:n.

Tässä nyt vielä Kitan arvostelu:
"N. 4v uros, jolla kauniit rungon ääriviivat, oikealinjainen pää, miellyttävä ilme, hyvät korvat, tilava runko, hyvin kulmautunut takaa, sopivasti edestä, hieman lyhyt jyrkkä lantio, hieman korkea kinner, liikkeessä hieman korkealla kannettu häntä, miellyttävä käytös, kauniisti esitetty, hyvä karva."

Ja Rillan arvostelu:
"Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Hyvä pää ja korvat. Ikäisekseen hyvä runko. Tasapainoinen raajarakenne ja raajaluusto. Hyvä kaula ja ylälinja. Korkealle nouseva iloisesti kannettu häntä. Sivuliikkeissä pitkä maatavoittava askel, takaliikkeissä hieman ahtautta. Hyvä turkki. Hyvin esitetty, miellyttävä käytös."

Tässä vielä näyttelyn jälkeen väsyneestä Kitasta kuva, kun piti käydä ruusujen kanssa nappaamassa. Rilla oli juoksussa, joten Kita oli näyttelyn jäljiltä melkoisen puhki, kun näyttelytohinoiden lisäksi olisi niin kovasti kiinnostanut riiailla tytärtä kun samassa autossakin edestaas matkattiin.