Kuulumisia meille talvikaudelta kuuluu suurimpana juttuna muutto. Viime syksynä siis muutimme parikymmentä kilometriä pohjoisemmaksi, eli Haukiputaalle. Täällä meillä on asuttavana nyt rivari, joten pojillakin on nyt oma pieni piha. Tällä hetkellä piha on tosin myllättynä ja pojilta kiellossa, kun laitetaan nurmikkoa, kukkapenkkejä yms sinne ja piha kuosiin :)

Toinen talven kohokohta on ollut Kitan isyys. Eli joulukuussa Kitan luona vieraili neito Joensuusta, Pilvipolun Maa-muurain. Heilastelun tuloksena oli seitsemän Runebergin päivänä syntynyttä pentua Kirjokannen kenneliin. Pentuja piti toki keväällä käydä pariin kertaan katsomassa ja yksi tytöistä muuttikin Ouluun Idan luo sijoituskoirakseni. Katsellaan ajan myötä millainen neitinen Rillasta kasvaa :)

Kasvatuspuolen juttuja oli myös kennelnimeni saapuminen pyrokratian pyörteistä. Nimeksi tuli siis Iltahämyn, eli Rukan kennelnimen saamenkielinen osuus suomennettuna. Ruka saa pysyä aina minun mukanani kennelnimessäni :) Vaikka Rilla tuli uudeksi sijoituskoiraksi, ei sijoituskoirien määrä ole kuitenkaan lisääntynyt. Talvella luovutin omistajuuteni Pikistä pois Pikin veljellä diagnosoidun epilepsian takia. Harmillinen juttu, toivotaan kuitenkin, että Piki itse pysyy terveenä.

Lähisuunnitelmissa ei siis ole pentuja tulossa. Tällä hetkellä odotellaan, että Nemi kasvaa.

Laitampa tähän loppuun pojista uudet kuvat.

Ensin vanhempana Ruka

1241887349_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten Kita

1241887661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e