Ei sitten päästykään Rukan kanssa agimöllikisoihin, kun minä hölmö olin vähän tuplabuukannut sitä päivää. No, jospa tässä nyt tulisi joku sellainen päivä kisoja kun ei ole reenejä. Hyvä juttu kuitenkin nyt on se, että saatiin lappalaisporukalla sunnuntaille kahden tunnin agireenivuoro! Päästään siis taas pitkästä aikaa jatkamaan reenaamistakin siinä. Jos reeniajalla kerkeää, niin Kitakin voisi taas jatkaa agia. Kita jäi reenitauolle agista syksyllä ja siirryimme vaan tokoilemaan.

Viimevkolla jäi kaikki reenaaminen tosin sitten oikeastaan väliin kun minulle iski kuumetauti. Nyt on jäljellä enää yskä ja se ei yksinään minua hidasta. Kuume oli se, joka veti sängynpohjalle. Eilen nyt sitten käytiin Kitan kanssa jälkireeneissä taas, saatin ohje harventaa nameja. Kita kyllä työskenteli hienosti jäljellä. Ruutuharjoituksissa kouluttaja koitti saada Kitaa noutamaan leikkimällä, mutta eipä se pikkujätkä vieläkään sitä ymmärrä. Saa nähdä milloin tuolle loksahtaa se, että ne lelut olisi kiva tuoda takaisinkin. Kita kyllä repii hyvin, leikkii ja innostuu siitä. Juoksee lelun perässä, mutta ei tuo lelua luokse. Joskus ottaa heitetyn lelun, usein ei. Minulla on tuon kanssa vähän keinot ja motivaatio jo hukassa. Toivottavasti kouluttajalla olisi lisää ideoita tuohon.

Torstaina alkaa myös Rukalla sitten jälkireenit. Nyt jo vähän hirvittää miten menee. Rukan kanssa on tehty vaa peltojälkiä ja nyt reenit aloitetaan metsästä. Toivottavasti Ruka jaksaisi kiinnostua sielläkin hommasta.

Tänään posti toi kennelliitosta Kitan kuvaustuloksia. Lonkat B/A ja kyynärät 0/0. Polvethan Kitalta myös tarkastettiin tuloksella 0/0. Toisessa silmässä Kitalla on pienen pieni mrd, muuten terveet. Huhtikuussa käytiin myös Rukan kanssa toistamiseen silmätarkissa ja täysin terveet olivat silmät Rukalla. Lauantaina on sitten Kitan kanssa näytelmät. Pitää nyt palkkailla sitä muutamana päivänä seisomisesta, että jaksaa sitten kehässä seistä ilman palkkaa pitkiä aikoja alkamatta tarjoamaan muita juttu.