Kitan kanssa on nyt reenattu liikkeestä maahanmenoa tehotreeninä. Nyt menee oikein näppärästi seuraamisesta nopsan maahan. Ongelmakohtana ilmeni nyt vaan se, että enää Kita ei sitten jää liikkeestä seisomaan vaan heittää tosiaan nyt sitten aina maahan. "Tätähän se äippä kuitenkin haluaa". No, nyt kun on maahanmeno saatu kuntoon niin pitää ottaa seisominen takaisin, ja saada sekannus pois. Luoksetuloa pitäisi Kitan kanssa myös ruveta hiomaan. Luokse se tulee kyllä. Täysiä. Pahki. Eli juu, luoksetulossa Kita helpolla heittää loppuvauhdit minuun pysäytyksellä niin että horjahdan. Nyt kun alan olla pikkuhiljaa taas terveenä (flunssa iski, venyi ja paukkui) voi taas ruveta reenaamaan tiiviimmällä tahdilla. Kassellaan mitä tuleman pitää ja mitä uusia ongelmia saadaan kehitettyä.

Huomenna alkaa Kitan kanssa sitten jälkireenit. Kita saikin reenien alkamisen kunniaksi uudet hienot kaverini mittatilaustyönä tehdyt jälkivaljaat. Suuret kiitokset Anninalle! Ruka saa vähän myöhemmin myös uudet jälkivaljaat.
1569593.jpg

Ja joo, kuva paljastaa myös lattiasta tyylikkäästi ilmastointiteipillä suojatun nettipiuhan, joka piti pentujen aikaan suojata. Kuvan ottamisen jälkeen teippi poistuikin lattiasta, kun tuli huomattua vasta kuvasta asia.

Kitan kanssa myös ilmoittauduttiin tässä pitkästä aikaa näytille, eli Kitsi on menossa kesäkuussa Raaheen ryhmänäyttelyyn. Ja sopivasti tuo kovasti tässä karvaa tiputtaa..